- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ministerul Economiei propune revocarea unor membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

22 Feb, 12:34 • Redactia DailyBusiness
Ministerul Economiei propune revocarea unor membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica (TEL), potrivit unei completari aduse ordinii de zi a unei AGA, care nu precizeaza si cati membri ar putea fi inlocuiti.
Ministerul Economiei propune revocarea unor membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Membrii actuali ai Consiliul de Supraveghere au fost alesi in luna noiembrie pentru un mandat de patru luni, iar in aceasta perioada urma sa fie organizata selectia membrilor Consiliului de Supraveghere in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, noteaza Mediafax.

Completarea ordinii de zi a AGA pentru revocarea unor membri ai Consiliului a fost decisa joi de Directoratul Transelectrica si anuntata vineri de compani.

Candidaturile pentru un loc in Consiliul de Supraveghere pot depuse pana la data de 8 martie, iar AGA va avea loc pe 14 martie.

Durata mandatului noilor membrii se stabileste pana la  alegerea, de catre Adunarea generala a actionarilor, a membrilor Consiliului de  Supraveghere in conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a  intreprinderilor publice.