- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Proiect de 11,2 mil. de lei pentru managerii din IMM-uri

17 Mar, 15:19 • Redactia DailyBusiness
Echipe de manageri si angajati din 100 de companii locale vor beneficia de consultanta in ceea ce priveste dezvoltarea competentelor si cunostintelor profesionale ca parte a proiectului "Perform-Performanta manageriala in IMM-uri", in valoare de 11,2 milioane de lei.
Proiect de 11,2 mil. de lei pentru managerii din IMM-uri

Proiectul va fi implementat in regiunile de Nord-Vest, Nord-Est, Centru, Sud, Vest si Bucuresti-Ilfov, pe o durata de 36 de luni.

Astfel, circa 900 de persoane (manageri, ingineri, tehnicieni) vor beneficia de instruire pentru a-si imbunatati competentele manageriale de gestionare operationala si dezvoltare de produse inovative.

Proiectul prevede, printre altele, planificarea avansata a calitatii produsului, analize de risc integrate, mentinerea sub control a proceselor prin metode statistice si validarea produselor prin omologari.

Primele sesiuni de instruire se vor desfasura incepand cu luna mai, iar cursurile vor fi acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Initiatorii proiectului sunt Asociatia Patronatul Judetean al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Iasi, Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj, SC Calitop-Servicii Consultanta Management SRL, Asociatia Consiliului Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Arad si Federatia Patronala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Arges.

Programul este cofinantat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”.