CARIERE

Proprietarul Cargus: Antreprenorul roman este super erou, construieste pe nisipuri miscatoare

12 iunie 2014, ora 16:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cezar scarlat.jpg
Antreprenorul roman este un super erou pentru ca incearca sa construiasca afaceri intr-un mediu care se schimba constant si neasteptat, iar asteptarile lor privind pretul pe care vor sa-l obtina daca vor sa vanda businessul sunt corecte, a declarat Cezar Scarlat, managing director Abris Capital.

"Antreprenorul roman este un super erou, trebuie sa cladeasca o afacere intr-un sistem in continua schimbare.El cladeste un business pe nisipuri miscatoare. De aceea, asteptarile sale in momentul in care vrea sa vanda afacerea sunt corecte.Omul a muncit toata viata si isi vinde practic viata. Antreprenorul are o cifra in cap si vrea sa o obtina", a spus Scarlat, potrivit Mediafax.

Abris Capital Partners a cumparat firmele de curierat Cargus si Urgent Curier. Potrivit consultantilor, dar si a fondurilor de investitii, antreprenorii au inceput sa fie mai deschisi sa atraga parteneri in afaceri, iar fondurile sa reia investitiile in Romania.

Fondul de investitii Abris Capital Partners a achizitionat recent Urgent Curier si realizeaza o fuziune intre doi parteneri egali, Cargus si Urgent Curier.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 03:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter