CARIERE

Schimbari de management la sucursale ale Hidroelectrica

08 mai 2014, ora 14:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hidroelectrica.jpg
In urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul sucursalelor, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbari la nivelul conducerii acestor structuri teritoriale.

Astfel, Romica Grigoriu a fost revocat din functia de director al sucursalei Bistrita, fiind inlocuit cu Dan Besleaga. De asemenea, a fost revocat si Cornel Melinte din functia de director Productie, fiind inlocuit cu Gabriel Crihan.

Cu aceeasi data Catana Cristiana-Anca a fost revocata din functia de manager de proiect.

La Sucursala Portile de Fier, Dragos Novac a fost revocat din functia de director Productie si inlocuit de Ioan Draghici. La Uzina Tragu Jiu din cadrul aceleasi sucursale a fost numit un nou Inginer Sef, in persoana lui Constantin Rusta.

Administratorul judiciar a luat act de demisia Catalin Tilea din functia de Inginer Sef al Uzinei Targu Jiu si de pensionarea anticipata a domnului Constantin Guran, Directorul de Exploatare de la Portile de Fier.

In anul 1975, Dan Besleaga a absolvit Institutului Politehnic Bucurestiľ Facultatea de Energetica ľ Specialitatea Hidroenergetica. In perioada 1994-2000, áBesleaga a ocupat functia de Director Uzina la Uzina ôDimitrie Leonidaö ľ Stejaru, urmand ca intre anii 2000-2002 sa fie numit Director Tehnic in cadrul SH Bistrita, Piatra Neamt.

Din 2002 pana in 2009 a fost Director al SC Hidroserv Bistrita S.A., dupa care a ocupat functia de Director Tehnic in cadrul aceleiasi institutii, pana in august 2013, cand filialele Hidroserv au fuzionat si s-a infiintat Hidroelectrica ľ Serv. Din august
2013 pana in prezent a fost Inginer Sef la Sucursala Hidroelectrica-Serv Bistrita.
Vorbeste fluent franceza si engleza.

Crihan Gabriel Valentin este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti - Facultatea de Energetica, cu dubla specializare in Hidroenergetica si Electroenergetica (2002).

In 2007 a urmat studiile postuniversitare din cadrul Universitatii Petrosani, Facultatea de Mine, Evaluarea riscurilor de
accidentare si imbolnavire profesionala. In 2010 a absolvit cursul Manager de Proiect la Roland Gareis Consulting, iar in 2011 a urmat cursul Primavera.In 2003 si-a inceput activitatea ca inginer exploatare Stejaru. In perioada 2007-2010 a ocupat functia de sef Atelier Exploatare Stejaru, urmand ca din 2010 pana in 2013 sa fie sef sectie la Uzina Dimitrie Leonida. In anul 2013 este numit in functia de Director Uzina ľ Uzina Dimitrie Leonida din cadrul SH Bistrita, pentru ca apoi sa ocupe pana la aceasta data functia de Inginer Sef Uzina ľUzina Dimitrie Leonida.
Vorbeste fluent franceza si engleza.

In anul 1979, Draghici Ion a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Energetica, specializarea Hidroenergetica, iar in 2010 a absolvit un master in Marketing si Management in Afaceri la Universitatea Tehnica Resita.

In perioada 1982-1986 a ocupat functia de sef atelier PRAM-AMC la Intreprinderea Electrocentrale Cluj Napoca. Din aprilie 1986 este numit sef sectie la Intreprinderea Electrocentrale Hateg, pentru ca in septembrie, acelasi an, sa ocupe pozitia de Inginer Sef la DGPEET ľ Filiala Electrocentrale Hateg. In perioada 1991-2009, dl. Draghici a detinut functia de Director Tehnic la SH Hateg. Din martie 2009 pana in anul 2011 a ocupat pozitia de Director al Sucursalei Hateg.

In anul 1988, Rusta Constantin a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti, specializarea Electrotehnica, iar in 2001 a urmat cursul post universitar Informatizarea, Monitorizarea si Managementul Proceselor Industriale in cadrul Facultatii de Automatica din Craiova.

In perioada 1995-2002 Rusta a ocupat functia de sef atelier Exploatare Jiu la SH Tg Jiu, urmand ca apoi sa fie numit sef serviciu IT &C in cadrul aceleiasi sucursale pana in anul 2007, cand a trecut in cadrul Hidroelectrica S.A. ľ Executiv pe postul de sef Serviciu Tehnologia Informatiei si Comunicatii. In perioada 2010-2011 a ocupat functia de Director Program Retehnologizare.

A participat la proiectul POSDRU ľ KAIZEN, privind Imbunatatirea Continua a Proceselor in Hidroelectrica S.A., obtinand diploma de manager KAIZEN. Din 2011 pana in prezent a fost Manager de Proiect in cadrul UHE Tg. Jiu.
Vorbeste fluent limba engleza si franceza.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter