- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Smartree Romania si-a luat ca CEO un fost angajat roman al Merrill Lynch

16 Nov, 14:16 • Redactia DailyBusiness
Furnizorul de servicii de externalizare a activitatilor de salarizare si administrare de personal Smartree Romania are un nou CEO in persoana lui Adrian Stanciu (foto), a anuntat marti compania.
Smartree Romania si-a luat ca CEO un fost angajat roman al Merrill Lynch

Anterior pozitiei de CEO, Adrian Stanciu a fost corporate finance director al Smartree si a coordonat tranzactia de preluare a companiei de catre fondul EVF I Investments administrat de Enterprise Investors.

In urma tranzactiei fondul a pus la dispozitia Smartree capital de expansiune pentru dezvoltarea unor noi linii de business, respectiv servicii de recrutare de personal si servicii de munca temporara ce presupun asigurarea fortei de munca suplimentara, necesara companiilor pe o perioada determinata de timp.

Noul CEO al Smartree, in varsta de 34 ani, si-a inceput cariera in 1999 in Statele Unite ca membru al echipei Merrill Lynch, cea mai mare banca de investitii din lume, si apoi al Trezoreriei Statului Mississippi.

Intre timp, Adrian Stanciu a acumulat experienta de business atat pe piata din Romania, cat si pe pietele internationale, in procese de privatizare sau de fuziuni si achizitii.

Anterior venirii la Smartree a lucrat ca senior associate corporate finance la Deloitte sau corporate department manager si membru in consiliul de administratie al casei de brokeraj IEBA Trust.

A fost de asemenea membru al Comisiei de Admitere la Tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, a oferit consultanta pentru management intr-o serie de procese de privatizare, precum si consiliere in proiecte de finantare pentru companii nationale.

Smartree Romania este liderul pietei de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, cu 10 ani de experienta in domeniu, potrivit datelor proprii.

Anual Smartree proceseaza 400.000 de angajati, avand peste 150 de clienti, in majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Compania acopera intreg teritoriul Romaniei, fiind prezenta in mai multe orase, printre care Bucuresti, Brasov,Constanta, Cluj, Pitesti si Timisoara.

Compania Smartree ofera servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, analiza si raportare pentru management, recrutare si munca temporara, pana la consultanta in procesele de HR. La baza acestor servicii se afla solutii software dezvoltate intern, construite in urma experientei acumulate de Smartree pe piata locala.