CARIERE

XL face 100 de angajari in servicii de call center la Iasi

18 mai 2010, ora 13:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
XL World, una din cele mai mari companii care activeaza in servicii de outsourcing si call center, intentioneaza sa angajeze 100 de operatori call center la Iasi, in urmatoarele 3 luni, au anuntat reprezentantii companiei.
"Pana la sfarsitul lunii iulie XL World angajeaza 100 de operatori pentru campanii de gestionare relatii cu clientii si campanii de telemarketing in limbile italiana si engleza", au precizat oficialii XL World.

"Profilul ideal al candidatului XL World include, pe langa o buna pregatire profesionala, cunoasterea unei limba straine de circulatie internationala si o serie de calitati interpersonale, cum ar fi flexibilitate, proactivitate, capacitatea de a lucra in echipa", au adaugat acestia.

Campania de recrutare va cuprinde un mix de comunicare: postere, flyere, on line, participari la diferite evenimente si colaborari cu agentiile specializate de recrutare.XL World este una din principalele companii de outsourcing din Europa de Est. Compania activeaza in doua orase din Romania (Iasi si Oradea) si in Albania, cu sedii in Shkoder si in Vlore.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 00:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter