COMPANII, CARIERE

472 CV-uri in prima zi de recrutare la Hidroelectrica

22 martie 2013, ora 13:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cvuri.jpg
Proiectului”Phoenix”, sistemul electronic de inregistrare al aplicatiilor pentru ocuparea functiilor de conducere din Hidroelectrica, a inregistrat peste 472 de CV-uri in 21 martie 2013, prima zi de la inceperea procesului de recrutare.

Alte 20 de CV-uri au fost expediate prin posta sau inregistrate la secretariatul companiei, dar nu vor fi luate in considerare.
„Precizam ca doar CV-urile inregistrate on-line, pe site-ul oficial al companiei, www.hidroelectrica.ro, la sectiunea 'Selectie top si middle management' vor fi validate si vor fi incluse in procesul de evaluare”, transmit reprezentantii companiei.

Pozitia de manager Departament Achizitii si Logistica a generat, pana acum, cel mai mare interes, fiind vizata de 46 de persoane, alte patru roluri din conducerea la nivel central a companiei avand peste 20 de aplicatii inregistrate.

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a demarat un proces de selectie a 67 de manageri, care sa duca mai departe compania, spre performanta.

Depunerea aplicatiilor a fost deschisa in 20 martie si continua pana la data de 10 aprilie, astfel incat Hidroelectrica sa poata angaja specialisti, din interiorul si din afara companiei, pentru cele mai importante functii de conducere, in cadrul unei „proceduri obiective, transparente si fara ingerinte politice”, dupa cum spun oficialii companiei.Proiectul se deruleaza in colaborare cu firma Pedersen&Partners, renumita la nivel international in domeniul recrutarii de personal de conducere.

Cred ca si romanii au forta, priceperea si determinarea de a face performanta la toate aceste societati [de stat – n.r.], fara sa fie nevoie sa apelam la manageri de import. Si, mai cred ca sunt suficient de multi specialisti in interiorul organizatiei care nu sunt blazati, refractari la schimbare sau corupti”, a precizat Remus Borza, reprezentantul administartorului judiciar, intr-un mesaj dedicat angajatilor Hidroelectrica.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 07:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter