COMPANII

Achizitiile publice vor fi controlate trimestrial de Guvern

20 aprilie 2009, ora 15:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
LeuMed.jpg
Guvernul va cere institutiilor de stat raportari trimestriale privind modul de atribuire a contractelor de lucrari si servicii, pentru a controla procedurile de derulare a achizitiilor publice.
"In contextul reducerii cheltuielilor bugetare, a fost efectuata o analiza privind modul in care autoritatile contractante aplica procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publice, prin utilizarea mijloacelor electronice, iar datele obtinute au relevat ca, in 2008, doar 2% din totalul achizitiilor publiceau fost derulate prin acest sistem. In consecinta, s-a decis ca aceste proceduri sa fie monitorizate mult mai atent, prin raportari trimestriale", au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

In luna martie, Guvernul a decis ca institutiile statului vor fi obligate sa se inscrie in programul electronic de licitatii si sa atribuie prin acest sistem contracte in valoare de minimum 20% din bugetul anual stabilit pentru achizitii publice, in caz contrar urmand sa fie sanctionate cu amenzi cuprinse intre 10 si 35.000 lei.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Iulie 2021, 08:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter