- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Adrian Lacatus se alatura PepsiCo in calitate de Commercial Senior Director

04 Dec, 13:52 • Redactia DailyBusiness
PepsiCo anunta numirea lui Adrian Lacatus in pozitia de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, incepand cu 3 ianuarie 2019. Adrian detine o expertiza vasta in industria FMCG, avand experienta cu categorii de produse si in zone geografice diverse, acumulata pe parcursul unei cariere de 14 ani.
Adrian Lacatus se alatura PepsiCo in calitate de Commercial Senior Director

Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, Adrian Lăcătuș a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director, având sarcina de a conduce organizarea trans-funcțională a companiei.

În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Deține un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București.

Printre realizările lui Adrian se numără optimizarea proceselor Route to Market în România și conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), care au dus la o orientare mai bună către client.

În același timp, Nikos Tzinieris fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, Nikos a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est, obținând o creștere semnificativă și profitabilitate sustenabilă de la an la an. Pe parcursul celor 16 ani petrecuți alături de PepsiCo, s-a remarcat ca un lider orientat către rezultate și cu abilități în domeniul comercial, care prosperă în medii complexe și rapid schimbătoare.