- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Afaceri de peste 140 mil. euro pentru Posta Romana in primele 5 luni din 2009

24 Jul, 10:31 • Redactia DailyBusiness
Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 mil. lei (circa 140 mil. euro), in primele cinci luni ale acestui an, in crestere cu aproximativ 2% fata de perioada similara a anului trecut, au anuntat oficialii companiei.
Afaceri de peste 140 mil. euro pentru Posta Romana in primele 5 luni din 2009

Marius Vatavu, directorul general al CNPR sustine ca, prin complexitatea activitatii prestate, compania recepteaza usor modificarile din mediul economic, fiind, in mod special, sensibila la lipsa de lichiditati a partenerilor sai contractuali.

„Ponderea semnificativa a fondului de salarii in cheltuielile companiei face necesara o incasare foarte buna luna de luna. Lipsa de cash care se manifesta atat la partenerii de stat, cat si la cei privati, ar putea crea o problema pe partea de lichiditati in Posta Romana, cel mai probabil de la jumatatea lunii septembrie”, a declarat Vatavu.

Posta Romana, cu peste 35.500 angajati, este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de 7.100 de oficii postale, grupate in 10 directii regionale.