COMPANII

Afacerile Vascar au crescut cu aproape 25% in primele 6 luni

21 august 2012, ora 11:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vascar.jpg
SC Vascar SA si-a crescut cifra de afaceri cu 24,9% in primele 6 luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la peste 26,1 milioane lei.

Segmentul de retail al companiei, care insumeaza un total de 15 magazine in regiunea Moldova, a avut o crestere a cifrei de afaceri de 2,4% in conditiile in care compania a inchis un numar de 4 magazine nerentabile.

"Consideram ca rezultatele sunt bune, in concordanta cu obiectivele stabilite pentru anul 2012, in conditiile unei situatii economice dificile la nivelul Uniunii Europene. Compania are in derulare in perioada 2012-2013 un program de investitii constand in extinderea sectiei de ambalare, achizitionarea de utilaje tehnologice si de frig si modernizarea parcului auto, program in valoare de 1 milion de euro." afirma Gabriela Ciuburciu, director general al Vascar.

SC Vascar SA din Vaslui, s-a infiintat in anul 1991 prin preluarea activelor fostei "Industrii a Carnii", active date in folosinta in 1984.

Compania produce si livreaza carne transata, semipreparate si preparate din carne, conserve din carne si mixte, mancaruri la cutie si pateuri.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter