COMPANII

Alina Bica, acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea lui Horia Simu

01 septembrie 2015, ora 12:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bica_34510600.jpg
Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută, marţi, de procurorii anticorupţie, într-un nou dosar, ea fiind acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea lui Horia Simu.

Tot marţi, fostul şef al ANAF Şerban Pop a fost reţinut pentru complicitate la dare de mită, în acelaşi dosar. Pop a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA, unde a fost audiat aproximativ o jumătate de oră.

Şerban Pop s-a prezentat, marţi dimineaţă la sediul DNA. Ulterior, la sediul direcţiei a venit şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Şerban Pop a fost scos din sediul DNA cu cătuşe la mâini, după aproximativ o jumătate de oră de audieri. El nu a făcut declaraţii jurnaliştilor.

Pop urmează să fie dus în Arestul Poliţiei Capitalei.Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Pop şi Bica au fost citaţi într-un dosar de mită pentru soluţionarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu. Mita dată în acest caz ar fi fost de aproximativ 230.000 de euro, potrivit surselor citate.

"Suma de 230.000 de euro a fost luată de Pop de la Horia Simu, iar la Bica au ajuns 17.500 de euro, pentru clasarea dosarului lui Simu", au precizat sursele citate. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter