COMPANII

Altex deschide un magazin în locul fostului showroom Domo din AFI Palace Cotroceni

27 noiembrie 2015, ora 14:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dan Ostahie, CEO Altex
Dan Ostahie, CEO Altex
Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui magazin în AFI Palace Cotroceni, în locul fostului showroom Domo.

Noul spațiu este primul magazin din București în care compania va pune în aplicare inovația adusă în acest an pe piața de profil privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare inclusiv foștilor clienți Domo.  

Astfel, începând de la sfârșitul acestei săptămâni, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de Altex, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.  

Clienții vor avea acces în noul showroom la o gamă de peste 10.000 de produse, precum și la oferte special pregătite cu ocazia lansării. Acestea includ reduceri de până la 1.300 de lei la smartphone-uri și de până la 2.000 de lei la LED TV.În plus, în perioada 27 – 29 noiembrie 2015, vor putea fi achiziționate laptopuri pornind de la prețul de 999.9  lei și mașini de spălat rufe de la 799.9 lei (la schimb cu un produs electrocasnic vechi).  

Altex România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Compania are o rețea națională de 77 de magazine și magazinul online Altex.ro si o echipa de aproximativ 2.000 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 09:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter