COMPANII

ANPC obligă Metrorex să închidă staţia de metrou Piaţa Victoriei

28 ianuarie 2016, ora 14:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
metrorex.jpg
Inspectorii au decis să interzică Metrorex să folosească staţia Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a plâns că şi-a prins piciorul între peron şi garnitura de tren, potrivit unui comunicat al ANPC.

"A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestarii serviciului până la remedierea deficiențelor", se arată într-un comunicat al ANPC.

Paul Anghel, director general în cadrul ANPC, a declarat pentru ECONOMICA.NET că restricţia intră în vigoare chiar de acum. "Acum trebuie să se semneze procesul verbal, moment în care staţiile de metrou Victoriei 1 şi 2 nu vor mai putea fi folosite. Dacă vor refuza să semneze procesul verbal, vom merge în instanţă" ne-a declarat Anghel.Potrivit acestuia, Metrorex trebuie să remedieze deficienţele legate de spaţiul mare dintre tren şi peronul staţiei. Până în acel moment, trenurile ar urma să nu mai oprească în staţii, potrivit directorului ANPC.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter