COMPANII

Arctic a produs frigiderul cu numarul 25 de milioane la fabrica din Gaesti

18 iunie 2015, ora 13:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Foto_Arctic_25mil. frigidere.jpg
Arctic a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Găeşti, în al 45-lea an de activitate în România.

Evoluția constantă, investițiile permanente şi orientarea spre managementul producției din ultimii ani au transformat unitatea din Găeşti în a doua cea mai mare fabrică de frigidere din Europa a grupului din care face parte, dupa fabrica Arçelik de aparate frigorifice de la Eskisehir.

Astfel, fabrica de la Găești are o capacitate de producție de 2,6 milioane de unități pe an.  

În acest an, Arctic sărbătorește 45 de ani de activitate. Compania și-a menţinut de-a lungul timpului poziţia de lider pe piaţa românească de electrocasnice, cu o cotă de piață de 35%, devenind si unul dintre cei mai importanţi exportatori români. Peste 85% din producția de la Găești este exportată în peste 60 de țări.Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producției și în creșterea capacității de producție.  

În 2013, Arctic a deschis o nouă linie de producție și a extins capacitatea de producţie cu 25% în cadrul fabricii din Găeşti, cu o investiţie de 21,9 milioane de euro.  


"Vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea fabricii din Găeşti, prin extinderea proceselor tehnologice și a liniilor de producție. Noua linie reprezintă atât un simbol pentru Arctic, cât și o parte importantă a planurilor noastre de dezvoltare strategică", spune Hasan Ali Yardimci (foto), director general Arctic. 

În România, în fiecare minut este vândut un produs Arctic, iar 80% dintre familiile din România au cel puțin un produs Arctic în locuințele lor.    

Arctic este una dintre cele mai performante companii din România, cu peste 3.000 de angajați și o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro în 2014. Pe piaţa locală, compania Arctic şi-a consolidat poziția de lider şi în 2014 a ajuns la o cotă de piață de 35%, ca urmare a evoluţiei brandurilor Arctic și Beko.

Fondată în 1955, Arçelik A.Ș. oferă servicii de producție, marketing și post-vânzare pentru sectoarele bunurilor de folosință îndelungată şi a electronicelor de consum, ca subsidiară a Koç Holding. Compania deține 14 unități de producție în Turcia, România, Rusia, China și Africa de Sud și în ianuarie 2015 a lansat o fabrică de frigidere în Thailanda. Cu 25.000 de angajați în întreaga lume și birouri de vânzări și marketing în 25 de țări, Arçelik oferă produse şi servicii sub 10 branduri diferite (Arcelik, Beko, Grundig, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel și Altus) în 130 de țări.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 22 Mai 2022, 01:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter