COMPANII

Astra Vagoane Arad a luat un credit de 10 mil.euro de la ABN Amro Bank

06 iulie 2007, ora 08:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Astra Vagoane Calatori SA Arad a avut anul trecut un profit net de 41,61 milioane lei
Astra Vagoane Calatori SA Arad a avut anul trecut un profit net de 41,61 milioane lei
Compania Astra Vagoane Arad SA a luat un credit de 10 mil.euro de la ABN Amro Bank RomÔnia, in scopul finantarii capitalului circulant.
Fabrica de vagoane a fost cumparata anul trecut de International Railway Services (IRS), controlata de omul de afaceri Cristian Burci, care a achizitionat de la compania americana Trinity Industries, divizia europeana din domeniul cailor ferate.

Compania IRS a devenit astfel cel mai mare producator de vagoane din Europa, intrucat achizitia a presupus si transferul unor fabrici din Cehia, Slovacia, Elvetia si Marea Britanie.

Principalul obiect de activitate al Astra Vagoane Arad SA il constituie proiectarea, producerea si comercializarea de material rulant, ce consta in special din vagoane de marfa, vagoane de metrou, utilaje specifice transportului, componente si piese de schimb.Astra Vagoane Calatori SA Arad a avut anul trecut un profit net de 41,61 milioane lei (13,32 mil.euro), de trei ori mai mare decat profitul net raportat anul precedent de 13,32 milioane lei (4,2 mil.euro), potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 07:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter