COMPANII

Au fost selectati constructorii autostrazii Lugoj-Deva. Vezi cine sunt

23 mai 2013, ora 12:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
autostrada.jpg
Companiile italiene Salini si Secol si mai multe firme romanesti, printre care Tehnostrade si Spedition UMB, ale omului de afaceri Dorinel Umbrarescu, Teloxim Con, controlata de Theodor Berna, si reprezentanta locala a Aldesa (Spania) vor construi trei loturi ale tronsonului de autostrada Lugoj-Deva, proiecte cu o valoare totala estimata la peste trei miliarde de lei (circa 690 milioane euro), fara TVA.

Astfel, lotul 2 al tronsonului va fi construit de asocierea Salini - Secol, lotul 3 de consortiul Teloxim Con SRL - Comsa SA - Aldesa Construcciones SA - Arcadis Eurometudes SA, iar lotul 4 de asocierea Tehnostrade - Spedition UMB, potrivit datelor anuntate joi de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.

In august 2012 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca a primit aproape 20 de oferte pentru constructia fiecaruia dintre cele trei loturi ale autostrazii Lugoj-Deva scoase la licitatie, din partea unor companii si consortii din Romania si strainatate, precum Astaldi (Italia), FCC (Spania) si Strabag (Austria).

Cele trei loturi insumeaza 71,9 kilometri. Proiectarea este preconizata sa dureze maximum sase luni, iar executia lucrarilor cel mult doi ani, scrie Mediafax.

Citeste si O asociere din Romania si 4 straine candideaza pentru autostrada Craiova-Pitesti

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter