COMPANII

Auchan a deschis primul magazin LillaPois în România

26 octombrie 2018, ora 15:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Deschidere LillaPois (2).JPG
Auchan a inaugurat vineri, 26 octombrie, primul său magazin LillaPois din România, în Galeria Comercială Auchan Crângași.

Situat în Galeria Comercială Auchan Crângași, magazinul are un program de funcționare extins, de la  9.00 la  21.00, în toate zilele săptămânii.

Cu o suprafață de vânzare de 300 de metri pătrați, LillaPois este un concept de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei. Totodată, magazinul oferă o gamă largă de produse destinate bebelușilor și copiilor.  

“Propunem clienților noștri o gamă foarte largă  de produse - aproape 14000 de articole,  cu un raport foarte bun calitate preț și servicii de specialiști: make-up bar, dermo analiză si împachetare cadouri, ” a declarat Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois România  



În fiecare categorie, sunt prezente produse bio/eco și produse cu ingrediente naturale. Gama de produse este una internațională, cu mărci din România, Italia, Franța, Republica Moldova, Cehia, Polonia și multe altele. 

Rețeaua de magazine LillaPois a fost dezvoltată de Auchan în Italia, primul magazin fiind deschis în anul 2014, iar în prezent, rețeaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine. Ca răspuns la succesul înregistrat, conceptul a fost preluat, în 2016, în Rusia, unde rețeaua numără, în prezent, 5 magazine - toate în Moscova.  

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Grupul are peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi şi  o cifră de afaceri de peste 1,2 miliarde de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 15:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter