- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Auchan deschide joi un nou hipermarket la Timisoara

12 Nov, 12:29 • Redactia DailyBusiness
Retailerul francez Auchan a deschis joi, 12 noiembrie, cel de-al saptelea magazin din reteaua proprie din Romania, la Timisoara care va fi totodata si cel mai mare hipermarket din vestul tarii, a anuntat compania.
Auchan deschide joi un nou hipermarket la Timisoara

„Hipermarketul Auchan ocupa o parte importanta din proiectul de extindere al centrului comercial Iulius Mall”, se precizeaza in comunicatul companiei.

Hipermarketul Auchan are un spatiu de vanzare de 10.500 mp, 60 de case de marcat si o gama de peste 50.000 de produse si 350 de angajati.

Odata cu deschiderea magazinului din Timisoara, Auchan ajunge la un numar total de 7 hipermarketuri: doua in Bucuresti (Titan si Militari) si cate unul in Pitesti, Targu Mures, Cluj-Napoca si Suceava.

Pentru 2010, Auchan isi continua planul de dezvoltare cu un nou hipermarket, la Constanta.

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 489 de hipermarketuri deschise in 13 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina, China, Taiwan si Emiratele Arabe Unite).

Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan mai are alte 3 divizii, detinand: 739 de supermarketuri, 292 de centre comerciale Immochan, banca Accord.

La nivel mondial, Auchan are 210.000 de angajati, iar in 2008 a inregistrat o cifra de afaceri de 31,8 miliarde euro.