- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Auchan va deschide un magazin in Electroputere Parc Craiova, in a doua jumatate a anului viitor

11 Nov, 17:18 • Redactia DailyBusiness
Retailerul Auchan Romania a anuntat joi ca va deschide un nou hipermarket in al doilea semestru din 2011, in cadrul centrului comercial Electroputere Parc din Craiova.
Auchan va deschide un magazin in Electroputere Parc Craiova, in a doua jumatate a anului viitor

Reprezentantii Auchan nu au precizat valoarea investitiei in acest magazin, dar investitia totala a proiectului Electroputere Parc, dezvoltat de K&S Development, se ridica la aproximativ 90 milioane de euro.

Principalele ancore ale centrului comercial sunt Auchan – care construieste aici un hipermarket de 11.000 metri patrati, Decathlon – cel mai apreciat magazin de sport din Romania, cu un magazin de 3.500 mp, Kiabi – retailer de imbracaminte de mari dimensiuni, 1.800 mp, Leroy Merlin – bricolaj si amenajari, 10.000 mp si Norauto – specialist in echipamente si service auto, 1.100 mp.

Pe langa acestea, proiectul mai cuprinde si o galerie comerciala cu peste 100 magazine si restaurante.

Suprafata totala construita este de 6,3 hectare, iar centrul comercial ofera 2.000 de locuri de parcare.

„Cu o suprafata de vanzare efectiva de 11.000 de metri patrati, Auchan Craiova se inscrie in categoria celor mai mari hipermarketuri din Romania. Gama de produse este de 50.000, dintre care 60% alimentare si 40% nealimentare, acoperind toate nevoile de consum”, se arata in comunicatul companiei.

Hipermarketul va avea 60 de case de marcat si va fi deservit de o echipa de 400 de angajati.

In prezent, Auchan detine in Romania 7 magazine, din care doua in Bucuresti si cate unul in Pitesti, Targu Mures, Cluj Napoca, Suceava si Timisoara.

Auchan Romania a raportat o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de lei in 2009, avand 20,7 milioane de clienti la nivelul intregii tari. Compania are 3.500 de angajati.