- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

AVAS a revocat oferta de privatizare a Cupru Min Abrud, din cauza crizei

19 Dec, 14:07 • Redactia DailyBusiness
Autoritatea pentru Valorificiarea Activelor Statului (AVAS) a revocat oferta de vanzare a pachetului de actiuni detinut de stat la Cupru Min Abrud, din cauza situatiei economice nefavorabile, a anuntat vineri institutia.
AVAS a revocat oferta de privatizare a Cupru Min Abrud, din cauza crizei

„Hotararea de revocare a ofertei de privatizare are la baza o problema de oportunitate, avand in vedere situatia economica nefavorabila”, au precizat reprezentantii AVAS.

De asemenea, ei au mentionat ca se vor restitui si sumele platite de catre ofertanti pentru participarea la licitatie, respectiv garantia de participare, pretul dosarului de prezentare, taxa de participare la licitatie si taxa de acces, in termen de 5 zile lucratoare de la data revocarii ofertei.

AVAS a relansat la privatizare in data de 10 noiembrie 2008 societatea comerciala Cupru Min Abrud. Pentru societatea comerciala al carei principal obiect de activitate il reprezinta extractia altor minereuri metalifere neferoase, Autoritatea a oferit la vanzare, prin licitatie cu strigare, pachetul de actiuni reprezentand 100% din capitalul social al societatii, respectiv 2,42 milioane actiuni.