COMPANII, CARIERE

Belgienii de la IWG Group au numit-o pe Ramona Predescu country manager pentru Romania

20 august 2018, ora 15:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ramona_Predescu_IWG.jpg
International Workspace Group (IWG), grup fondat în Belgia în 1989, din care fac parte SPACES și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob), Country Manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) gestionează operațiunile grupului IWG în România, continuă dezvoltarea brandului Regus și va implementa conceptul SPACES. Ramona se va ocupa îndeaproape de atingerea obiectivelor de business ale grupului prin crearea și implementarea strategiei de vânzări și de marketing, prin coordonarea acțiunilor de resurse umane – recrutare, training și mentorat și prin implementarea unui plan complex de customer satisfaction.   Ramona Predescu (Iacob) are o experiență de 10 ani cu Regus România, dintre care, ultimii 5 ani, petrecuți în calitate de Country Manager al companiei.  

“Această poziție este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG - aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o data săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze pe oportunitățile erei digitale. Totodată îmi propun să clarific diferențele ce apar  între conceptele de co-working și spații de lucru flexibile”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG în România.  

“România este o țară cu un mediu antreprenorial dinamic și entuziast, o țară în care companii globale au venit și au avut succes. Prin Regus și, mai nou, prin SPACES, dorim să arătăm angajamentul nostru pe termen lung de a susține oameni din business care cred în puterea pe care o au comunitățille de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor”, declară Mark Dixon, fondator și CEO IWG.  IWG deține în România aproximativ 20.000 mp, prin prezența în București a Regus, cu 8 locații, și SPACES care se va lansa în această toamnă cu 2 locații - Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și respectiv complexul Campus 6.1 (Bd. Iuliu Maniu 6).  

Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter