COMPANII

Berceanu a numit un nou director general la CFR SA, venit de la Regionala CFR Timisoara

02 septembrie 2010, ora 15:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Radu Berceanu, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, l-a numit joi pe Ioan Valeriu Trica, seful sucursalei regionale CFR Timisoara, in functia de director general al CFR SA, in locul lui Emil Sabo care a demisionat saptamana trecuta de la conducerea companiei.
Trica a ocupat, din martie 2009 pana in prezent, functia de director al Sucursalei Regionale CFR Timisoara, anterior fiind, in perioada 2005 - 2009, sef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timisoara, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ioan Valeriu Trica are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanica, sectia Material rulant de cale ferata din cadrul Universitatii Politehnice Timisoara si lucreaza la CFR SA din 2002.

Emil Sabo si-a dat demisia din functia pe care o ocupa din februarie, dupa ce a fost trimis in judecata, alaturi de alte persoane, pentru o frauda de 700.000 de euro, comisa in 2005.Demisia survine anuntului de joi al Directiei Nationale Anticoruptie, care l-a trimis in judecata pe Sabo pentru fapte petrecute in 2005, cand era angajat al firmei private Activ Invest.
Conducerea interimara a companiei a fost asigurata de directorul general adjunct Viorel Scurtu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 05:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter