COMPANII, LIFESTYLE

Bio Solaris: Primul magazin de produse ecologice in Bucuresti, cu 50.000 euro

18 aprilie 2008, ora 17:40   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
eco-mediu.jpg
Bio Solaris a deschis in Capitala primul sau magazin cu produse ecologice, cu o investitie de peste 50.000 de euro, anuntand si extinderea retelei cu alte noua magazine in 2008, a declarat Dan Raileanu, directorul general al companiei.
"In magazinul din Capitala vor fi comercializate exclusiv produse ecologice, fie ca vorbim de produse alimentare, fie de detergenti sau cosmetice. In jur de 25% dintre acestea sunt asigurate de pe piata interna, mai ales in cazul produselor alimentare", a spus Raileanu, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, preturile produselor ecologice pot fi cu pana la 50 % mai mari fata de cele ale produselor conventionale.

"Vorbim despre produse exclusiv ecologice si in acest caz pretul se justifica, desi este mai mare fata de cazul unui produs conventional", a explicat Raileanu.Potrivit directorului general al companiei, Bio Solaris intentioneaza sa deschida 10 magazine anul acesta, din care doua-trei in Bucuresti, iar restul in orase mari precum Brasov sau Iasi.

Din cele 10 magazine planuite pentru 2008, unul va fi de tip supermarket cu o suprafata de circa 200 metri patrati. Costurile expansiunii retelei de magazine vor fi acoperite in mare parte din fonduri proprii, nefiind insa exclusa si varianta accesarii fondurilor europene.

Agricultura ecologica reprezinta 1% din agricultura Romaniei, fata de o medie a statelor europene de 2%. In 2007, piata produselor ecologice era estimata la 2,5 milioane euro, cu 1 milion de euro mai mult decat in 2006.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
dan draica a spus:
14/09/2008 09:16
Este o idee f. buna sa poti cumpara produse curate.Stie cineva unde este amplasat magazinul?
 
popa xenia a spus:
25/09/2008 18:06
as vrea sa stiu adresa acestui magazin
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter