COMPANII

Borza: "Baietii destepti" forteaza la Curtea de Apel redeschiderea insolventei Hidroelectrica

20 februarie 2014, ora 10:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
borza.jpg
Curtea de Apel Bucuresti va analiza joi recursurile formulate de 11 traderi, 2 sindicate si Termoelectrica privind decizia fostului administrator judiciar al Hidroelectrica de a nu recunoaste creante de 1,3 miliarde lei, o hotarare favorabila acestora ducand la reintrarea companiei in insolventa.

"źBaietii destepti╗ forteaza astazi la Curtea de Apel redeschiderea insolventei Hidroelectrica. Ei au facut recurs la masura administratorului judiciar de a nu le recunoaste creante de 1,3 miliarde lei, reprezentand daune pentru denuntarea contractelor cu Hidroelectrica. Daca se admite doar unul din cele 14 recursuri Hidroelectrica va intra din nou in insolventa", a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica.

El a adaugat ca Hidroelectrica va fi listata la bursa pe 30 iunie, prin vanzarea a 15% din actiuni, potrivit Mediafax.

Hidroelectrica a fost in insolventa in perioada iunie 2012 - iunie 2013, principalul motiv fiind vanzarea energiei la preturi sub nivelul pietei prin contracte preferentiale incheiate "baietii destepti" din energie.Citeste si: áRemus Borza, inlocuit cu un fost director E.ON in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter