COMPANII, CARIERE

Borza schimba si managementul sucursalei Hidroelectrica din Curtea de Arges

29 mai 2014, ora 17:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hidroelectrica.jpg
Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a operat o serie de schimbari la nivelul conducerii sucursalei Curtea de Arges, in urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul acestei structuri teritoriale.

Astfel, Constantin Ivan a fost revocat din functia de director al sucursalei Curtea de Arges, fiind inlocuit cu Ion Stoica.De asemenea, a fost revocat si Jianu Aurel din functia de director productie, fiind inlocuit cu Vasile Sora. La uzina Hidroelectrica Buzau din cadrul SH Curtea de Arges, Ion Trusca a fost revocat din functia de Inginer Sef Uzina si inlocuit de Ion Butu.

Incepand de joi, Ion Stoica este noul director al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges. In anul 1983, Ion Stoica a absolvit Institutul Politehnic, Facultatea de Energetica, specializarea energetica.

Este autorizat ANRE pentru proiectare/executie instalatii electrice si a participat la mai multe cursuri de management.

In perioada 1997-2002, Stoica a ocupat functia de Sef Laborator PRAM si Sef Sectie PRAM- AMC la Hidroelectrica, SH Curtea de Arges. Din noiembrie 2002 pana in 2003 trece in aceeasi functie la SC Hidroserv Curtea de Arges.In perioada octombrie 2005-iunie 2009 dl. Stoica a fost director la SC Hidroserv Curtea de Arges SA, filiala a Hidroelectrica.

Din iunie 2009 pana la fuziunea filialelor Hidroserv din august 2013, a ocupat functia de Inginer Sef la SC Hidroserv Curtea de Arges. Pana azi a detinut functia de sef sectie Reparatii la Sucursala Hidroelectrica ľ Serv Curtea
de Arges, apartinand de Hidroelectrica - Serv Bucuresti.

Incepand cu data de 29 mai, Vasile Sora este numit director productie in cadrul SH Curteaáde Arges. Sora este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Energetica (1983) si are experienta in exploatarea centralelor hidroelectrice din cadrul Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges, in special in exploatarea celei mai importante centrale a sucursalei, CHE Vidraru.

In perioada 1992-1999 a ocupat functia de sef sectie Exploatare Curtea de Arges in cadrul sucursalei, iar in perioada februarie 1999-mai 2000 a detinut functia de sirector al Uzinei Hidroelectrice Vidraru.

Din anul 2000 pana in 2013 a ocupat functia de sef serviciu Management Energetic Dispecerat, pentru ca din iunie 2013 pana in prezent sa ocupe pozitia de sef sectie Exploatare Vidraru.

Prin decizia Administratorului Judiciar Euro Insol, incepand cu data de 29 mai 2014, Ion Butu este numit in functia de inginer sef Uzina in cadrul Uzinei Hidroelectrice Buzau, uzina aflata in componenta Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges.

Butu a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Energetica in anul 1992. In perioada 2009-2010 a ocupat functia de Sef Centru PRAM Buzau la Electrica Muntenia Nord, sucursala Buzau.

Din februarie 2010 pana in iunie 2013 a lucrat la Hidroelectrica, SH Buzau ca inginer principal specialist la Serviciul Tehnologia Informatiei si Comunicatii, iar din iunie 2013 pana in prezent a trecut la Hidroelectrica, SH Curtea de Arges in aceeasi functie la STIC.

Butu a facut parte din echipa de proiect pentru Dezvoltare AHE Surduc-Siriu Nehoiasu amonte ľ SH Buzau.

Citeste si:á
Borza numeste 2 manageri noi la Hidroelectrica
Cine este noul CFO care va "invarti" 3 miliarde de lei anual
Curatenie de primavara la Hidroelectrica: 80% din management va fi "maturat" in 2 luniá
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter