COMPANII

Borza: Vom folosi contestatia in anulare pentru a scoate Hidroelectrica din insolventa

01 martie 2014, ora 11:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Hidroelectrica.jpg
Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, va folosi contestatia in anulare in instanta pentru a obtine iesirea companiei din insolventa, insa doar dupa ce Curtea de Apel va prezenta motivarea hotararii, a declarat avocatul Remus Borza, proprietarul Euro Insol.

"Vom folosi contestatia in anulare la Curtea de Apel, care este calea pe care o au la indemana creditorii. Acestia nu au fost citati de Curtea de Apel la termenul de marti. Adevaratii creditori ai Hidroelectrica sunt 12 banci, care insa nu au fost citate. Instanta a spus ca nu a fost nevoie sa fie citate", a precizat Borza, citat de Mediafax.

Adunarea Generala a Actionarilor a Hidroelectrica l-a numit vineri ca administrator special al companiei pe Gabriel Dumitrascu, seful Directiei Privatizare din Departamentul pentru Energie, potrivit unui comunicat al companiei de stat.

Printre atributiile administratorului special se numara si propunerea unui plan de reorganizare a companiei aflata in insolventa.Hidroelectrica a reintrat in insolventadupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis recursurile formulate de traderii de energie Alpiq, Energy Holding si EFT, dar si de Andritz Hydro, Alro, Elsid Titu si Directia Venituri Buget Local Sector 2.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter