- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Britanicii de la Gada Group au achizitionat 70% din Radiusmed

15 Feb, 12:56 • Redactia DailyBusiness
Compania infiintata in Londra Gada Group Ltd a achizitionat 70% din capitalul social al grupului de firme detinute si conduse de Octavian Netcu: Radiusmed, Integrine si Medical Mangement Services, printr-o operatiune de cesiune si schimb de actiuni.
Britanicii de la Gada Group au achizitionat 70% din Radiusmed

In urma achizitiei, Octavian Netcu (foto) devine cel de-al 5-lea actionar al grupului britanic.

Integrarea activitatilor in Romania se va finaliza in primul trimestru din 2010, prin preluarea de catre nou infiintata societate – Gadagroup Romania – a serviciilor financiare, operationale, IT, de marketing si de comunicare, pentru toate cele trei companii din grup.

The Gada Group este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si solutii medicale din Europa, cu sediul la Londra, Marea Britanie si cu activitati in Italia si Turcia.

Cu un numar de peste 240 de angajati si cu un venit anual de peste 70 de mil. euro, compania are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator.

Radiusmed este o companie romaneasca care furnizeaza de peste 12 ani echipamente pentru radiologie si imagistica, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, chirurgie, infrastructura medicala si stomatologie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.

Integrine asigura servicii de planificare strategica, consultanta financiara, planificare si furnizare de echipamente medicale, proiectare si lucrari de constructie, precum si management de proiect si consultanta pentru obtinerea avizelor de specialitate.

Medical Management Services ofera servicii medicale specializate, precum si activitati de instruire si formare profesionala.