COMPANII

Carrefour deschide un nou magazin în franciză la Brașov

23 iunie 2015, ora 13:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
expres.jpg
Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în orașul Brașov: Express RostCom Ion Creangă.

În acest moment, rețeaua numără 46 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 11 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare, opt unități în Bistrița Năsăud și 22 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja."Nu creăm mp noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja", spun reprezentantii companiei.

Express RostCom Ion Creangă se află pe strada Ion Creangă nr. 17, Brașov, are o suprafață de 200 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 5 formate de magazine, cu un total de 178 de unități:
  • 28 hipermarketuri „Carrefour”;
  • 97 supermarketuri „Market”;
  • 46 magazine de proximitate „Express”;
  • 6 magazine de proximitate „Contact”;
  • 1 website de comerț online: carrefour-online.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 12:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter