COMPANII

Casa de avocatura Eversheds Lina & Guia si-a crescut afacerile cu 48% in 2012

17 decembrie 2012, ora 16:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
casa avocatura.jpg
Casa de avocatura Eversheds Lina & Guia a inregistrat o crestere de 48% a cifrei sale de afaceri in anul 2012, fata de anul anterior. Aceasta crestere depaseste cu 14% estimarile initiale ale companiei pentru acest an.

Rezultatele financiare superioare anului 2011 au fost determinate, in principal, de performanta inregistrata pe segmentul Fuziuni&Achizitii, unde valoarea tranzactiilor a depasit valorile din ultimii doi ani. De asemenea, practica de Litigii a avut o pondere insemnata in cresterea cifrei de afaceri in acest an.

Casa de avocatura si-a marit in 2012 si portofoliul de clienti Eversheds Lina & Guia reprezinta, in prezent, aproximativ 20 de companii din primele 50 ale reputatului top Fortune 500.

Pentru 2013, Eversheds Lina & Guia estimeaza ca va continua sa-si creasca volumul afacerilor. Practica Fuziuni&Achizitii va continua sa joace un rol major in atingerea acestui obiectiv, secondata de Energie si Litigii.

Casa de avocatura Eversheds Lina & Guia a fost fondata in 2006, iar in 2011 s-a afiliat retelei internationale Eversheds. Portofoliul firmei numara companii precum Danone, Cosmote, Aquila, Interex, GSK, Tyco, Sigma Bleyzer, RBS, Medicover, Volvo, Samsung, Sony, Citibank sau Gazprom.

Eversheds este o retea internationala de case de avocatura, care numara peste 4.500 de avocati ce ofera servicii juridice de calitate sectorului public si privat.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 13:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter