COMPANII

Ce companii a decorat presedintele pentru performante deosebite

20 decembrie 2013, ora 11:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
base.jpg
Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decrete de decorare a mai multor companii, printre care producatorul de medicamente Antibiotice Iasi si producatorul de vagoane Astra Vagoane Calatori.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, "in semn de inalta apreciere pentru performantele deosebite obtinute de-a lungul timpului impunandu-se ca modele de rentabilitate pe piata interna si internationala", presedinteleTraian Basescua conferit Ordinul "Meritul Industrial si Comercial" - in grad de Comandor pentru Antibiotice Iasi si Astra Vagoane Calatori Arad.

Ordinul "Meritul Industrial si Comercial" - in grad de Ofiter a fost oferit pentru Tanex si grupului Uzinsider iar Ordinul "Meritul Industrial si Comercial" - in grad de Cavaler pentru Olimpic International Turism.

Decorarea a fost facuta la propunerea ministrului Economiei, Andrei-Dominic Gerea, noteaza Mediafax.AstraVagoane Arad, Meva SA si Romvag Caracal, companii aflate in insolventa, au fost cumparate de catre un investitor german, la o valoare de peste 30 milioane de euro. Tranzactia a fost incheiata in 6 iulie 2012.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter