COMPANII

Ce planuri are noul guvern cu Posta Romana si directorii ei

07 mai 2012, ora 14:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Privatizarea Postei Romane se va incheia la finele acestui an, prin atragerea unui investitor, proces care va fi insotit de restructurarea profunda a activitatii, pentru imbunatatirea situatiei financiare, a declarat ministrul desemnat pentru Comunicatii, Dan Nica.

"Situatia financiara a Postei este una foarte preocupanta. Din informatiile pe care le am, operatorul postal are circa 100 de directori. Prin restructurare vor mai ramane cel mult 10. De asemenea, aproximativ 300 de angajati TESA al Postei Romane ar trebui sa plece, pentru ca personalul este excedentar", a spus Nica, potrivit Mediafax.

El a adaugat ca prin restructurarea companiei, care va incepe la finele lunii mai, se urmareste imbunatatirea situatiei financiare a Postei, care in ultimii ani a inregistrat pierderi si a acumulat datorii catre diverse bugete ale statului.

"Fara restructurare si management privat, niciun investitor strain nu va fi interesat de intrarea in actionariatul Postei", a mentionat ministrul desemnat pentru Comunicatii.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter