COMPANII

Ce prefera cetatenii moldoveni: Uniunea Vamala cu Rusia sau UE

17 aprilie 2015, ora 10:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ue.jpg
Cel putin 50 la suta dintre moldoveni prefera aderarea la Uniunea Vamala, fata de 32 la suta care ar opta pentru Uniunea Europeana, arata Barometrul de Opinie Publica difuzat joi.

Intrebati ce ar alege intre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana sau la Uniunea Vamala, 50 la suta dintre cei chestionati au ales a doua optiune, in timp ce 32 la suta au declarat ca ar prefera aderarea tarii lor la UE, relateaza portalul Unimedia.md, citat de Mediafax.

Totodata, sondajul arata ca Partidul Socialistilor din Republica Moldova (PSRM) conduce in preferintele alegatorilor cu 16 la suta, urmat de Partidul Comunistilor (PCRM) cu 11,3 la suta, Partidul Liberal (PL) cu 11,1 la suta si Partidul Liberal Democrat (PLDM) cu 7,1 la suta.

Peste 75 la suta dintre cetateni considera ca tara merge intr-o directie gresita, arata sondajul, care constata ca populatia Republicii Moldova devine tot mai ingrijorata de situatia din regiune, avand in vedere tensiunile din estul Ucrainei. Potrivit rezultatelor BOP, 20 la suta dintre moldoveni sunt ingrijorati de posibilitatea izbucnirii unui razboi in zona.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 22:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter