COMPANII

Centura Targu Jiu va fi construita de italienii de la Collini Lavori. Vezi valoarea contractului

20 noiembrie 2013, ora 17:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
autostradaa.jpg
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat miercur, 20 noiembrie 2013, contractul pentru äConstructia variantei de ocolire Targu Jiuö.

Valoarea contractului este de 151 milioane lei (fara TVA) din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile, restul de 15% fiind asigurate de catre Guvernul Romaniei.

Investitia va fi realizata in scopul indepartarii traficului greu din oras, dar si in vederea facilitarii legaturilor intre localitatile aflate in zona Municipiului Targu Jiu pe urmatoarele cai de comunicatie: DN66 (E79), DN 67 si DN 67D.

Pentru participantii la trafic, aceste obiective includ imbunatatirea performantei coridorului de drum prin marirea vitezei de deplasare, reducerea costurilor de exploatare si a numarului de accidente, precum si imbunatatirea confortului in timpul calatoriei.Obiectul contractului il reprezinta executarea lucrarilor de constructie a variantei de ocolire a Municipiului Targu Jiu, amplasata pe DN66.

Constructia Variantei de Ocolire a Municipiului Targu Jiu va fi realizata de firma Collini Lavori si va avea o durata de executie a lucrarilor de 24 luni, plus perioada de notificare a defectiunilor care este de 24 luni.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter