- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Cererea de eliberare provizorie a lui Cornel Penescu, admisa de Tribunalul Arges

20 May, 14:07 • Redactia DailyBusiness
Magistratii Tribunalului Arges au admis cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Cornel Penescu, arestat preventiv pentru dare de mita intr-un nou dosar de coruptie, insa decizia nu este definitiva, putand fi atacata de catre procurori.
Cererea de eliberare provizorie a lui Cornel Penescu, admisa de Tribunalul Arges

Decizia Tribunalului Arges poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore, scrie Mediafax.

Astfel, nu are voie sa paraseasca tara, trebuie sa se prezinte la instantele de judecata ori de cate ori este chemat, sa nu-si schimbe locuinta fara incuvintarea Tribunalului Arges, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte niciun fel de arme.

Totodata, ii este interzis sa mearga la manifestatii fotbalistice, sa ia legatura cu ceilalti inculpati sau martori din dosar sau cu familiile acestora.

Cornel Penesc si fostul director al societatii PIC, Liviu Facaleata, au fost arestati preventiv, in 11 mai, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Arges, pentru infractiuni de coruptie. Penescu si Facaleata sunt implicati in dosarul in care fostul arbitru Ionica Serea si arbitrul Marius Martis, ambii din Focsani, sunt, de asemenea, arestati preventiv pentru fapte de coruptie.