COMPANII, IT&C

Cine a castigat contracte de 3 mil. lei pentru echipamentele IT necesare la alegerile locale

08 iunie 2012, ora 12:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lei.jpg

Trei societati comerciale au castigat contracte de aproape 3 milioane de lei pentru a asigura echipamentele IT necesare centralizarii voturilor la alegerile locale, intre acestea numarandu-se un sponsor al PDL, dar si o societate detinuta de unul dintre fondatorii Net Consulting.


Expertissa HQ a obtinut contracte de 2.456.542 de lei pentru furnizarea de echipamente IT necesare centralizarii voturilor in birourile electorale judetene si Biroul Electoral Central. Firma a castigat in 20 de judete, prin cerere de oferta, contracte incheiate cu directiile judetene de statistica, printre cele mai importante sume fiind inregistrate pentru municipiul Bucuresti - 329.988 de lei, informeaza Mediafax.

Cel care detine 98% din Expertissa HQ, Ion Coltan, este unul dintre fondatorii companiei Net Consulting. Acesta a preluat pachetul majoritar al Expertissa HQ in anul 2008, dupa ce a decis sa vanda Net Consulting catre o societate poloneza de IT.

Totodata, Elsaco Electronic beneficiaza de patru contracte in valoare totala de 311.052 lei , incheiate cu directiile judetene de statistica din Suceava, Neamt, Dolj si Gorj. Societatea, cu sediul in Botosani, figureaza intre donatorii la bugetul PDL, cu o suma de 1.000 de lei, achitata in mai 2011.O alta firma care a castigat contracte de furnizare de echipamente IT prin procedura de cerere de oferta este UNION CO. Societatea va asigura calculatoare si echipamente conexe pentru birourile electorale judetele din Satu Mare, Hunedoara si Alba, in schimbul a 175.383 de lei.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 13:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter