COMPANII, CARIERE

Cine este noul purtator de cuvant al Hidroelectrica

08 aprilie 2014, ora 11:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
geoscripcariu.jpg
Hidroelectrica l-a angajat pe Geo Scripcariu pe postul de sefserviciu Comunicare, in urma campaniei prin care a urmarit saimprospateze managementul companiei cu profesionisti dinmediul privat, derulata prin intermediul firmei Pederse&Partners.

Scripcariu a lucrat in calitate de Public Relations director lafirma de consultanta strategica Booz Allen & Hamilton intr-unprogram dedicat sustinerii pietei de capital romanesti, cu accentpe fondurile de investitii si UNOPC.

De asemenea el a fost consultant in comunicare la firma Financial Markets International care a consiliat CNVM-u laadoptarea legislatiei pentru piata de capital si a pregatit managementul de top al principalelor companii de stat romanesti in Guvernanta Corporativa.

Noul sef de Comunicare al Hidroelectricii a fost senior consultant al Flamingo International in perioada pre-IPO, el coordonand auditul de comunicare, realizarea strategiei de Investor Relations si implementarea acesteia.

Geo Scripcariu a ocupat pozitii de management si consultanta in mai multe programe si proiecte de investitii in eficienta energetica, cu fonduri de asistenta internationala, cel mai recent in programul "UE/BERD Facilitate de Finantare pentru Eficienta Energetica.

Scripcariu a fost de asemenea external affairs manager la Coca-Cola Romania, jurnalist TV in redactia "Analize, Sinteze, Comentarii si Trimisi Speciali" a TVR 1 si managing partner la agentia de comunicare BT Public Relations.

El are o diploma in inginerie electrica (1995), o diploma de master in management si este membru al Public Relations Society of America din anul 1997. In perioada 1999-2000 a studiat relatii publice comparate sub auspiciile Public Relations Society of Japan.

Geo Scripcariu vorbeste fluent engleza, franceza, japoneza, germana, italiana si chineza.Citeste si:
Borza numeste 2 manageri noi la Hidroelectrica
Cine este noul CFO care va "invarti" 3 miliarde de lei anual
Curatenie de primavara la Hidroelectrica: 80% din management va fi "maturat" in 2 luni
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter