- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Carrefour pot achita cumparaturile si cu carduri de credit Bancpost

03 Dec, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Bancpost si Carrefour Romania au incheiat un parteneriat prin care utilizatorii de carduri de credit American Express vor putea folosi cardul pentru plata cumparaturilor in toate locatiile Carrefour din Romania, incepand cu 1 decembrie 2009, a anuntat, joi, retailerul.
Clientii Carrefour pot achita cumparaturile si cu carduri de credit Bancpost

Bancpost nu percepe dobanda posesorilor de carduri de credit American Express (Gold, Green, Tarom American Express Premium si Clasic) in primele 3 luni, pentru toate cumparaturile si platile realizate cu cardul de credit pana la data de 15 februarie 2010.

Bancpost este membra a Eurobank EFG Group, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,5 miliarde euro. Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.

In Romania, Carrefour opereaza in prezent 22 de hipermarketuri si 25 de supermarketuri.

Retailerul francez Carrefour a inregistrat vanzari de 277 milioane euro in al treilea trimestru in Romania, in scadere cu 11% fata de aceeasi perioada din 2008.