COMPANII, CARIERE

Coca-Cola HBC il promoveaza pe directorul de vanzari din Romania ca director general al subsidiarei din Macedonia

14 martie 2019, ora 12:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dan Timotin Coca-Cola HBC.JPG
Grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019.

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai. Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director.

În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări și remodelarea strategiei comerciale a organizației, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creștere susținută.

Începând cu 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România.El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales. Gyorgy Galantai este recunoscut pentru stilul său de leadership autentic şi demn de urmat, cu un impact semnificativ asupra dezvoltării organizației din care a făcut parte.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter