COMPANII

Colegiul Psihologilor din Romania si MedLife consiliaza gratuit victimele din Colectiv

02 noiembrie 2015, ora 15:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
colectiv.jpg
Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta – 021 9647, pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora.

Colegiul Psihologilor din Romania, sub conducerea d-lui Prof. univ. dr. Mihai Anitei, impreuna cu MedLife lanseaza, incepand de astazi, un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit in urma incendiului din clubul Colectiv, precum si a apartinatorilor acestora, si pun la dispozitie o linie telefonica de urgenta – 021 9647, care va functiona in regim de call-center si va fi disponibila zilnic, 24 din 24.

Programul vizeaza asistenta si consilierea psihologica de specialitate a tuturor persoanelor care au fost expuse incendiului de la clubul Colectiv, victime, atat cele care se afla inca internate,  cat si cele care au fost externate, apartinatori, medici, paramedici, asistente sau persoane care au intervenit la fata locului. 

Sesiunile de consiliere vor fi oferite in cabinetele de specialitate sau, la cerere, in spitalele in care sunt internati pacientii.Echipa de specialitate a acestui program este coordonata de dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, si este formata din psihologi si psihiatri specializati in consiliere psihologica si psihoterapie. Programul se va derula pe o perioada nedeterminata.

30 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi peste 180 au fost răniţi, în urma unui incendiu declanşat vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert.

Un total de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora este foarte rezervat.

În urma tragediei, Guvernul României a decretat, sâmbătă, trei zile de doliu naţional.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter