COMPANII

Colegiul Psihologilor din Romania si MedLife consiliaza gratuit victimele din Colectiv

02 noiembrie 2015, ora 15:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
colectiv.jpg
Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta ÔÇô 021 9647, pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora.

Colegiul Psihologilor din Romania, sub conducerea d-lui Prof. univ. dr. Mihai Anitei, impreuna cu MedLife lanseaza, incepand de astazi, un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit in urma incendiului din clubul Colectiv, precum si a apartinatorilor acestora, si pun la dispozitie o┬álinie telefonica de urgenta ÔÇô 021 9647, care va functiona in regim de call-center si va fi disponibila zilnic, 24 din 24.

Programul vizeaza asistenta si consilierea psihologica de specialitate a tuturor persoanelor care au fost expuse incendiului de la clubul Colectiv, victime, atat cele care se afla inca internate,  cat si cele care au fost externate, apartinatori, medici, paramedici, asistente sau persoane care au intervenit la fata locului. 

Sesiunile de consiliere vor fi oferite in cabinetele de specialitate sau, la cerere, in spitalele in care sunt internati pacientii.Echipa de specialitate a acestui program este coordonata de dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, si este formata din psihologi si psihiatri specializati in consiliere psihologica si psihoterapie. Programul se va derula pe o perioada nedeterminata.

30 de oameni ┼či-au pierdut via┼úa ┼či al┼úi peste 180 au fost r─âni┼úi, ├«n urma unui incendiu declan┼čat vineri sear─â ├«n Clubul Colectiv din Bucure┼čti,┬áde la artificii aprinse ├«n fa┼úa scenei unde avea loc un concert.

Un total de 146 de r─âni┼úi au fost interna┼úi ├«n 12 spitale din Capital─â, mai mult de jum─âtate dintre ace┼čtia fiind ├«n stare grav─â sau critic─â, iar prognosticul medicilor ├«n cazul acestora este foarte rezervat.

În urma tragediei, Guvernul României a decretat, sâmbătă, trei zile de doliu naţional.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 12 Decembrie 2019, 01:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter