COMPANII

Compania de curierat din Romania care elimină obligativitatea ștampilei în relația cu clienții

10 august 2015, ora 17:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
stampila.jpg
Fan Courier, liderul pieței locale de curierat se aliniază noilor reglementări privind modificarea regimului utilizării ștampilei, prevăzute prin  Ordonanța 17/2015, publicată în Monitorul oficial din 20 iulie.

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și modificarea și completarea unor acte normative, în relația cu clienții săi, persoane fizice, persoane juridice de drept privat precum și instituții fără personalitate juridică, Fan Courier elimină obligativitatea ștampilării documentelor.  

Conform prevederilor actului normativ, începând din 23 iulie 2015, ștampilarea documentelor nu mai este obligatorie în relația dintre persoane de drept privat. Obligativitatea utilizării ștampilei pe înscrisuri oficiale se menține doar pentru instituțiile publice.  

"Fan Courier salută adoptarea  Ordonanței 17, eliminarea ștampilei fiind un pas firesc către alinierea la normativele internaționale în materie. De la momentul intrării în vigoare a actului normativ, am decis să renunțăm la ștampilă și totodată am demarat procesul de informare a clienților în acest sens", a declarat Nadir Bălășel, director adjunct Fan Courier.  Fan Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Pătrăscanu. Fan Courier a devenit în 2006 liderul pietei românesti de curierat. Fan Courier deserveste cei peste 30.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4.300 de colaboratori si a unei flote auto de peste 2.600 de autovehicule.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter