COMPANII

Compania romaneasca Life Care vrea sa se extinda in afara tarii prin franciza

11 februarie 2015, ora 14:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cristian Onetiu, co-fondator Life Care
Cristian Onetiu, co-fondator Life Care
Life Care, companie romaneasca importatoare de produse bio, este prezenta in perioada 11-14 februarie 2015 in Germania, la Biofach, principalul targ de produse alimentare organice din lume si de produse pentru ingrijire personala bazate pe principii naturale. Prin prezenta la targ vizeaza extinderea internationala.

Dupa aproape 10 ani de consolidare a modelului de business pe plan local, dar si prin agenti, in tari precum Italia, Spania sau Ungaria, compania vizeaza prin prezenta la Biofach initierea colaborarilor cu parteneri atat din spatiul european, cat si din afara Europei, in scopul infiintarii unor francize care sa reproduca acest model si in afara Romaniei.

In cele patru zile ale targului, compania va avea discutii cu posibili viitori parteneri prezenti la targ in vederea extinderii business-ului Life Care in afara tarii.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 100 de milioane de dolari in 10 ani de activitate, Life Care comercializeaza peste 500 produse premium naturale, cu elemente bio sau 100% bio, destinate ingrijirii personale, curateniei locuintei si suplimente naturale. Calitatea produselor este garantata de organisme certificatoare independente precum ECOCERT sau BDIH, precum si de Ministerul Sanatatii din Romania. Biofach se afla la a 26-a editie consecutiva, reunind peste 2.200 de expozanti din 76 de tari si peste 42.000 de vizitatori din 135 de tari. Din anul 2007, Biofach este organizat in paralel cu Vivaness, targul international pentru ingrijire personala naturala, dedicat exclusiv segmentului de cosmetice naturale. Life Care este prima companie din Romania care participa la Biofach cu stand in zona Vivaness, zona premium a targului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 10:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter