COMPANII, REAL ESTATE

Companiile Saint-Gobain din Bucuresti s-au mutat in Floreasca Park

28 ianuarie 2014, ora 11:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
floreascapark.jpg
Producatorul de materiale de constructii Saint-Gobain si-a mutat activitatea administrativa intr-un nou sediu. De la mijlocul lunii ianuarie, angajatii din Bucuresti ai grupului s-au relocat in Floreasca Park, un nou complex de birouri situat in partea de nord a orasului.

Complexul este localizat in apropierea pasajului Pipera si a statiei de metrou Aurel Vlaicu.

Saint-Gobain ocupa o suprafata de circa 1.264 metri patrati la etajul 3 din corpul A al complexului Floreasca Park, complex in care va avea drept vecini alte mari companii precum Oracle, BASF, Ursus, Mobexpert, precum si dezvoltatorul proiectului, Portland Trust.

Noile birouri gazduiesc o parte din personalul principalelor doua companii membre ale Grupului Saint-Gobain din Romania: Saint-Gobain Glass si Saint-Gobain Construction Products Romania (cu activitatile Isover, Rigips si PAM), precum si al Delegatiei Saint-Gobain pentru Romania.

Cu o istorie inceputa in Franta in 1665, Saint-Gobain este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, cu operatiuni in 64 de tari. Grupul numara peste 193.000 de angajati la nivel mondial. In 2012 vanzarile Saint-Gobain s-au ridicat la 43,2 miliarde de euro. Bugetul destinat cercetarii si dezvoltarii a atins in 2012 valoarea de 480 de milioane de euro.

In Romania, Saint-Gobain grupeaza patru societati (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Isover, PAM, Rigips si Weber; Saint-Gobain Glass Romania cu diviziile Glass si Abrazivi; MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl) cu circa 1.100 de angajati si opereaza douasprezece unitati de productie in opt situri industriale localizate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter