COMPANII

Conflictul dintre sindicatele Hidroelectrica, Hidroserv si administratorul judiciar Remus Borza s-a tensionat

17 martie 2013, ora 10:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Hidroelectrica.jpg
Intalnirea celor peste 150 de reprezentanti ai salariatilor de la Sucursala „Portile de Fier” a Hidroelectrica si Hidroserv „Portile de Fier” cu administratorul judiciar Remus Borza s-a desfasurat, sambata, sub semnul incertitudinii, niciuna dintre parti nereusind sa se faca inteleasa, a declarat liderul de sindicat Cristinel Popescu.

Potrivit acestuia, Borza ar fi incercat sa-l impiedice sa participe la dialogul initiat, cauza acestei atitudini „fiind interesul de a manipula angajatii si de a-i convinge ca numai propriile lui solutii pot redresa cele doua entitati economice aflate in procedura de insolventa”.

„Noi am prezentat domnului Borza un program de redresare economica a Hidroserv. Nici nu a vrut sa-l ia in seama. A spus ca rostul sindicatelor nu este sa se amestece in probleme economice. I-am replicat ca salariati nostri nu pot fi ignorati de la nici o decizie care priveste soarta Hidroelectrica si a Hidroserv, ale caror echipamente sunt in pericol de avariere din cauza denuntarii contractului de prestari servicii a carui valabilitate expira in 31 decembrie 2014”, a precizat Popescu, citat de Agerpres.

Salariatii prezenti la intalnirea cu Remus Borza au decis sa continue seria de proteste pentru a atrage atentia guvernantilor asupra „anomaliilor” care se petrec in sistem, lucru care a fost recunoscut si de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, prezent la dialog.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter