COMPANII, AUTO

Continental, cel mai mare angajator privat din Romania, a investit 240 de milioane de euro in operatiunile locale in 2018

14 martie 2019, ora 13:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
continental-ro-results-2018-intelligent-intersection.jpg
Continental a făcut investiții de 240 de milioane de euro în 2018 în locațiile sale din România, în infrastructură, echipamente și în tehnologii de vârf, anunţă cel mai mare angajator privat din ţară, care are peste 20.000 de angajaţi.
În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1,6 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. 

"Comunitățile în care sunt locațiile noastre însumează 1 milion de locuitori, o populație în creștere ceea ce determină și o circulație mai intensă, iar acest fapt transformă traficul în provocarea majoră a viitorului. Toți ne dorim siguranță pe șosea, mobilitate, aer curat și locuri de parcare disponibile. Pentru a face acest lucru posibil e nevoie ca orașele să își regândească traficul și sistemele de transport. Orașele se pot folosi de tehnologiile dezvoltate de Continental (de exemplu, siguranța intersecțiilor) pentru a îmbunătăți traficul, pentru a reduce accidentele și emisiile CO2", spune dr. Christian von Albrichsfeld, Country Head Continental România.

Doar în 2018, Continental România a direcționat peste 600.000 de euro spre proiecte educaționale, renovarea de spitale sau centre medicale, susținerea de evenimente culturale, încurajarea mișcării și a sportului.

Continental a făcut investiții de 240 de milioane de euro în 2018 în locațiile sale din România, în infrastructură, echipamente și în tehnologii de vârf. La finalul anului 2018, în centrele de inginerie și unitățile de producție din România lucrau peste 20.000 de colegi, din care o treime specializattă în software și IT & C, inginerie electrică, mecanică și de proces. Aceștia lucrează în echipe internaționale la tendințele cheie ale industriei automotive conectivitate, conducere autonomă, electromobilitate și folosesc metode precum inteligența artificială, big data etc.Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 11:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter