- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Cramele Halewood a deschis al 5-lea magazin propriu de vinuri in Targoviste

11 Oct, 13:20 • Redactia DailyBusiness
Cramele Halewood, unul dintre cei mai mari exportatori de vinuri imbuteliate din Romania, a deschis un nou magazin de vinuri in Targoviste, a anuntat luni compania.
Cramele Halewood a deschis al 5-lea magazin propriu de vinuri in Targoviste

Halewood The Winery Outlet Targoviste este cel de-al 5-lea magazin deschis in Romania dupa cele din Urlati (Conacul Urlateanu), Azuga (Pivnitele Rhein), Ploiesti si Breaza cartier Nistoresti.

Halewood The Winery Outlet Targoviste se intinde pe o suprafata de 80 mp.

Magazinul ofera spre vanzare atat vinuri produse de Cramele Halewood, din strugurii provenind din cele 3 regiuni viticole importante ale Romaniei: Dealu Mare, Podisul Transilvaniei (Sebes) si Cernavoda- Murfatlar.

Pe langa vinurile romanesti mai pot fi gasite si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, Cramele Halewood fiind reprezentantul acestora in Romania.

Magazinul comercializeaza peste 400 de vinuri imbuteliate la preturi de producator si distribuitor direct, vinuri pentru toate gusturile, procentul de vinuri romanesti fiind de 40%.

?In perioada urmatoare, intentionam sa extindem reteua de magazine in orasele: Bucuresti, Brasov si Timisoara?, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Societatea Cramele Halewood face parte din grupul Halewood Romania, alaturi de Halewood Romania Srl si Domeniile Halewood Srl.

Cramele Halewood detine: 2 crame in regiunea Dealu Mare (Urlati si Tohani,), un punct de lucru la Sebes, in Podisul Transilvaniei si altul in Cernavoda- Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde compania continua traditia producerii vinurilor spumante dupa metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla.

In Ploiesti se afla sediul companiei, pivnite subterane, depozitul de materiale si cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum si liniile de imbuteliere.

Grupul Halewood Romania are in proprietate peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, o investitie de peste 7 milioane euro, iar in 2010 se estimeaza ca vor fi replantate alte 100 de hectare.