COMPANII, CARIERE

Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, va demisiona

17 octombrie 2013, ora 10:51, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Demisie.jpg
Daniel Tudor, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, a declarat ca va demisiona din motive personale si ca urmare a unei posibile incompatibilitati cu statutul de senator al sotiei, Doina Tudor.

In contextul celor mai recente modificari legislative referitoare la ASF, care mentioneaza incompatibilitatea intre membrii Consiliului ASF si membrii Parlamentului Romaniei si din motive personale am decis sa demisionez din functia actual, intrucat eu si sotia mea am putea fi in situatie de incompatibilitate, din punct de vedere juridic. Consider ca este normal sa renunt eu, intrucat sotia mea a fost aleasa in Parlament prin votul uninominal al cetatenilor, pentru un mandat de 4 ani, a spus Tudor intr-un comunicat transmis de institutie.

Consider ca la implinirea exact a unui an in aceasta functie (am fost ales de trei ori) mi-am indeplinit o parte din obiective si am reusit sa imi aduc, atat cat am putut, aportul si suportul pentru piata asigurarilor, a adatgat Daniel Tudor.

Autoritatea de Supraveghere Financiara doreste sa informeze publicul ca, in urma celor mai recente modificari legislative, a luat act de faptul ca numarul membrilor Consiliului ASF va fi redus de la 11 la 9 si de modificarea situatiilor de incompatibilitate care pot surveni pentru membrii Consiliului ASF.Pana la numirea noii componente, restransa la un numar de 9 membri ai Consiliului, atributiile vicepresedintelui ASF pentru sectorul asigurari-reasigurari vor fi preluate de prim-vicepresedintele Daniel Daianu, dupa ce demisia domnului Daniel Tudor isi va produce efectele.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 12:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter