- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Darian reevalueaza unele cladiri si terenuri din patrimoniul Postei Romane

12 May, 11:46 • Redactia DailyBusiness
Posta Romana a incheiat contracte in valoare totala de 56.800 euro cu firmele Darian Rom Suisse si Rova Cont pentru reevaluarea de cladiri si terenuri aflate in patrimoniul societatii, conform datelor publicate pe sistemul electronic de achizitii publice.
Darian reevalueaza unele cladiri si terenuri din patrimoniul Postei Romane

Darian Rom Suisse va reevalua majoritatea proprietatilor Postei si va primi in schimb 55.600 euro. Rova Cont va incasa restul de 1.200 euro in urma prestarii serviciilor de reevaluare a unor cladiri si terenuri din patrimoniul societatii.

De regula, activitatile de reevaluare ale unor companii vizeaza vanzarea acestora. In cazul Postei Romane, poate fi vorba de o eventuala privatizare.

Posta Romana este operatorul national din domeniul serviciilor postale cu capital majoritar de stat, actiunile fiind impartite intre statul roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (75%) si Fondul Proprietatea (25%).

Compania detine o retea de peste 7.100 de subunitati postale la nivel national, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri. 569 oficii postale din totalul de 1.200 subunitati postale informatizate sunt incluse intr-o retea privata de comunicatii, care asigura efectuarea de tranzactii rapide si securizate.