COMPANII

De ce ii da Comisia Europeana peste 70 mil. euro companiei Petrom

23 aprilie 2014, ora 16:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
petrol.jpg
Comisia Europeana (CE) va acorda 74,3 milioane de euro Romaniei pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din mai multe judete, principalul beneficiar fiind OMV Petrom.

Fondurile vor fi folosite pentru reabilitarea mai multor batale de slamuri de la combinatul chimic Doljchim si rafinariile Petrobrazi si Arpechim, unitati detinute de producatorul de petrol, gaze si electricitate OMV Petrom, controlat de grupul austriac OMV. Doljchim si Arpechim sunt inchise.

Banii de la FEDR vor mai fi utilizati si pentru curatarea a 25 de bazine de explorare si productie a hidrocarburilor, amplasate in noua judete, precum si ecologizarea a doua depozite de comercializare a produselor petroliere, amplasate in judetele Braila si Vaslui, scrie Mediafax.

Tot luna aceasta,OMVPetrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a inceput constructiacladiri principale destinate laboratorului si depozitului de carote din cadrul Institutului de Cercetarisi Proiectari Tehnologice (ICPT) din Campina.Investitia pentru modernizarea institutului, in valoare de 3,7 mil euro, va fi finalizata la inceputul anului viitor si este finantata atat din surse proprii cat si din fonduri europene.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter