COMPANII

Dedeman inaugureaza pe 7 septembrie al 6-lea magazin din Bucuresti, in Pantelimon

03 septembrie 2018, ora 17:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto 2.jpg
Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din București și al 49-lea la nivel național.

Magazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.  

Construită pe o suprafață de peste 14500 mp., cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune și de o parcare compusă din 504 locuri de parcare.  

Noul magazin are o echipă compusă din 216 angajați. “Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienți și accesibile din orice parte a orașului dar și din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea față de client și timpul scăzut de răspuns la cerințele acestuia ne pot menține competitivi într-o piață marcată de schimbări și provocări.Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.    

În gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon clienții vor descoperi soluții pentru construcții și amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.  

Magazinul mai pune la dispoziția clienților și câteva servicii auxiliare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter